De Zondaggast 25 november 2018: Eddy Lust

Op zondag 25 november 2018 was Eddy Lust de centrale gast in De Zondaggast bij Jess FM.

De nieuwe coalitie van Open VLD, N-VA en Sp.A zal als bestuursploeg optreden onder de naam “Team 8930”.

Hoe werden de bevoegdheden onder het schepencollege verdeeld? Hoe zijn de gesprekken verlopen? Wat worden de speerpunten voor de komende 6 jaar van “Team 8930”? Waarom werd de huidige coalitie niet gewoon verdergezet? Hoe heeft Eddy Lust de kritiek op de coalitievorming via het protest voor de laatste gemeenteraad en sociale media ervaren? Hoe is de verstandhouding sinds 14 oktober 2018 met huidig burgemeester Martine Fournier? Is het de bedoeling dat Eddy Lust voor de volle 6 en eventueel 12 jaar burgemeester wordt?

Heel wat vragen en antwoorden!

Herbeluister online het interview:

      De Zondaggast 25 november 2018 - Eddy Lust