De Zondaggast 9 december 2018: Jan Seynhaeve

Elke zondagmiddag is er tussen 12.00-13.00 uur een uitgebreid interview met een politicus uit Menen, Wervik en Wevelgem.

Op zondag 9 december 2018 was Jan Seynhaeve, burgemeester van Wevelgem de centrale gast.

Welke evaluatie maakte CD&V na het opnieuw behalen van de absolute meerderheid na de verkiezingen? Zal het vertrek van Marie De Clerck voor een aderlating zorgen? Wat worden de troeven van nieuwkomer Bass Surmont? Had Jo Libeer – die voorzitter van de gemeenteraad wordt – niet liever deel uitgemaakt van het schepencollege? Wat worden de belangrijke dossier bij aanvang van de nieuwe legislatuur. Hoe zal de laatste gemeenteraad van de huidige beleidsperiode verlopen?

Heel wat vragen en antwoorden.

Herbeluister online het interview:

      De Zondaggast 9 december 2018 - Jan Seynhaeve