De Zondaggast 16 december 2018: Sanne Vantomme

Op zondag 16 december 2018 was Sanne Vantomme (N-VA Wervik) de centrale politieke gast bij Jess FM.

Heeft N-VA de verkiezingsnederlaag in Wervik ondertussen wat kunnen verteren? Welke analyse heeft de lokale afdeling gemaakt na de verkiezingen? Kon de huidige coalitie niet gewoon verder gezet worden? Hoe is de verstandhouding nog met burgemeester Youro Casier en schepen Bert Verhaeghe? Op welke manier zal N-VA oppositie voeren? Wordt CD&V – die vaak kritiek had op het beleid van de huidige meerderheid en dus ook op N-VA – vanop de oppositiebanken de nieuwe bondgenoot voor N-VA? Was mobiliteit een ‘ondankbaar’ beleidsdomein voor Sanne Vantomme? Hoe blikt Sanne Vantomme terug op 6 jaar beleidsdeelname? Wat is de mening van Sanne Vantomme over de wendingen op federaal vlak? Heeft N-VA een communicatiefout gemaakt met de (ondertussen ingetrokken) onlinecampagne rond het migratiepact?

Heel wat vragen en antwoorden.

Herbluister online het interview:

      De Zondaggast 16 december 2018 - Sanne Vantomme