Herbeluister De Megafoon met Erik De Block, Kristof Vandamme, Nicolas Galle, Anne-Mie Debosscher en Patrick Biesbrouck

Herbeluister de interviews uit De Megafoon van zaterdag 12 oktober 2019.

Dominiek Druart maakte een reportage over het Gallo-Romeins weekend in Wervik:

Wat moeten we houden na de recente gemeenteraad in Wervik? We vroegen het aan journalist Erik De Block. Verneem o.a. meer over de inrichting van de omgeving van GC De Knippelaar, het participatietraject rond de meerjarenplanning en de interpellaties van de oppositie:

Raadslid Kristof Vandamme (CD&V) gaf meer uitleg over zijn interpellaties (o.a. voorstel vrachtwagensluis en fietsenstalling kerk Kruiseke) op de gemeenteraad in Wervik We vroegen ook een eerste reactie over het participatietraject door het stadsbestuur voor de meerjarenplanning:

Nicolas Galle stond ons zaterdagmiddag te woord net voor de start van de Corpusrun ‘Dwars door Geluwe’:

Anne-Mie Debosscher gaf meer toelicht over de activiteiten in het kader van de wereldverzetdag tegen armoede: