10de editie van De Wonderjaren Live! Jij komt toch ook?

Op zondag 17 november 2019 organiseert Jess FM de 10de editie van De Wonderjaren Live.

De Wonderjaren verwijst naar het radioprogramma op zondagochtend bij Jess FM, waarbij de focus ligt op golden oldies en vergeten parels uit de jaren 50, 60 en 70.

Op zondagochtend hebben we vaste doelgroep luisteraars. 10 jaar geleden ontstond het idee om met een live happening rond het radioprogramma uit te pakken.  Het concept van een gezellig samenzijn met live optredens en een lekker middagmaal sloeg aan en kan jaarlijks op meer dan 200 aanwezigen rekenen. De voorbije edities vonden plaats in het wijkcentrum De Koekuit.

Gezien de grotere vraag en nood aan extra capaciteit wijken we voor de 10de editie van De Wonderjaren Live uit naar de nieuwe polyvalente zaal  ‘Park Ter Walle’ in Menen.

Voor de samenstelling van de optredens werken we opnieuw samen met Nils Landers (= de bekende kapper Nico Chiers) die ook zal instaan voor de presentatie van het showprogramma.

De Wonderjaren Live start om 10.00 uur met sfeervol aperitiefoptreden van The Gambits.

Als middagmaal wordt vol-au-vent met frietjes geserveerd.

Van 13.30 tot 14.15 uur vindt er een modeshow door Ellip-Sis plaats. Tussendoor zullen er enkele demo’s van onze hoofdsponsers plaatsvinden.

Vanaf 14.15 uur zijn er full-optredens van Michael Lanzo, Danny Fabry, Mo’reen en Herbert Verhaeghe. Speciaal voor de 10de editie is er om 17.00 uur nog een extra optreden als afterparty door The MG’s Brothers (met Marc Vermeersch en Gino Kesteloot van ‘Kortrijk drumt’).

Inkom (maaltijd + optredens): € 22
Reserveren kan tot en met 14 november 2019 via 0475/87.21.58