Herbeluister De Megafoon met Emmanuelle Rollé, Marc Vervaet, Renaat Vandenbulcke, Sanne Vantomme en Eleonore Verhaeghe

Herbeluister de interviews uit De Megafoon van zaterdag 30 november 2019:

Marc Vervaet (Sijos Menen) over de titel ‘sportverdienste 2019’.

Schepen Renaat Vandenbulcke over de opening van het gerenoveerde gebouw Allegro, de herbestemming van Haute Cense, 25 nieuwe kinderopvangplaatsen bij Indigo, het inspraakmoment voor de adviesraden over de meerjarenplanning en de balans na een jaar Team8930.

Gemeenteraadslid Sanne Vantomme over de beslissing om geen lokfietsen te plaatsen in Wervik, zijn voorstel om meer vrouwelijke straatnamen in het leven te roepen en een reactie over het uitstellen van de meerjarenplanning in Wervik.

Emmanuelle Rollé over de comedynight ‘Han en Grietje’ georganiseerd door Unizo Menen-Lauwe-Rekkem.

Eleonore Verhaeghe over het eetfestijn van kinderopvang Sloebernijn ten voordele van De Warmste Week.