Kick off zomerprogrammatie Jess FM

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli wordt de kick off gegeven van de zomerprogrammatie bij Jess FM.

Het openingsweekend van juli kan je genieten van live radio met de grootste zomerhits én klassiekers. Onze presentatoren zorgen voor de vlotte praatjes tussendoor. Op zaterdagavond 4 juli tussen 20.00 en 22.00 uur voorziet dj H een zomermix.

Tijdens de maanden juli en augustus zullen er regelmatig zomerhits opduiken in onze playlist.

Op woensdag en zaterdag pakken we tussen 12.00 – 13.00 uur uit met een nieuw zomermagazine ‘De Zomer van 20‘. Tessa Licata en Dominiek Druart serveren wekelijks boeiende zomerreportages met enkele deskundigen over o.a. bbq’en, een opmerkelijke museumbezoek, fietsen, een alternatieff dagbezoek aan Antwerpen, alles over tuinieren en bakken, speciale slaapplekken weg van huis, start to run, … . Wekelijks zijn er ook prijzen te winnen via een radiospel.

Jess FM wordt jullie muzikale partner voor een feel good staycation!