Herbeluister vierde aflevering van Radio M

Tijdens de maand februari is er elke zondagmiddag ‘Radio M’ bij Jess FM. Stad Menen stuurde radiomaker en Lauwenaar Jens Lemant de stad in. In onze hoofden zitten zeer diverse verhalen over vroeger en nu. Jens ging ze halen en brengt ze via Radio M tot bij de luisteraar.

Bjarne Devolder is een toneelspeler en theatermaker en maakte gebruik van de Steigersessies om aan zijn voorstelling “Mijn Volk” te werken. Hij vertelt hoe het voelt om nog eens op een podium te staan

Kurt Platteeuw is politieagent in Menen, meer bepaald in de Barakken. Daarnaast heeft hij een vijftal jaar geleden een boksclub opgericht waar veel Menense jongeren een uitlaatklep vinden. 

Een hartverwarmend verhaal uit Rekkem. Kristine is gepensioneerd en zocht een bezigheid. Ze kwam terecht bij de buddy werking waarbij je anderstalige nieuwkomers helpt integreren in de stad. Dat was het begin van een mooie vriendschap met Hellen uit Eritrea.

Stake trok zich een week terug in de 4AD in Diksmuide om te werken aan een nieuwe album. Wij mochten hun Lauwse gitarist Cis Deman even storen tijdens hun retraite.